Política

Aprovat el nou cartipàs de l’Ajuntament de Roses

El ple de Roses va establir el dimecres el nou cartipàs que compta amb nous grups municipals, es va fixar el règim de sessions de plens i de comissions informatives. També es van aprovar les dedicacions i retribucions dels membres corporatius, i els càrrecs eventuals de la legislatura 2023-2027 en un assessor per a l’Àrea d’Alcaldia i Protocol i un per a l’Àrea d’Infraestructures i Serveis. Finalment, es van nomenar els representants de la corporació als òrgans col·legiats en els quals aquesta participa.

Pel que fa a les tinències d’alcaldia, han estat nomenats Fèlix Llorenç com a 1r tinent d’alcalde, Sílvia Ripoll com a 2a tinenta d’alcalde i Olga Simarro com a 3a tinenta d’alcalde.

D’altra banda, Josep M. Martínez Chinchilla ocupa l’àrea de l’Alcaldia i Serveis; a més de la d’Urbanisme (excepte Patrimoni històric cultural immoble).

Fèlix Llorens Palou representa l’àrea de Turisme, Promoció Econòmica; i, Medi Ambient (llicències d’activitats).

Sílvia Ripoll Cayuela, per la seva banda, es posiciona en l’Àrea de Cultura i Festes; Urbanisme (Patrimoni històric cultural immoble). A més, Olga Simarro Rojas: ocupa l’àrea de Seguretat Ciutadana (excepte Mobilitat i Plans de mobilitat).

Miguel Ángel Muñoz Sánchez representa l’àrea d’Esports. Lluís Espada Cantó l’àrea de Medi Ambient, la d’Infraestructures i Serveis Públics; i, la de Govern Obert (Informàtica, E-Administració); i, l’àrea de Seguretat Ciutadana (Mobilitat i Plans de Mobilitat).

Ester Navas Hernández representa l’àrea de Joventut i Gent Gran, l’àrea de Govern Obert (excepte Informàtica i E-Administració).

Juana María Pérez González, per la seva banda, ocupa l’àrea d’Economia i Hisenda. Finalment, M. Àngels Arjona Crusellas s’encarrega de l’àrea d’Ensenyament i Sanitat; i, la de Serveis Socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia