Política

Madrenas critica l’abandonament de l’Estat en les infraestructures

Marta Madrenas, cap de llista al Congrés per Girona de Junts, ha criticat l’abandonament de l’Estat en infraestructures com la N-II o la N-260. Durant la seva visita a l’Alt Empordà, ha ressaltat que “els gironins i gironines patim un dèficit flagrant d’inversió en vies com la N-II o la N-260. I en això el PSC i el PP s’assemblen molt: són responsables a parts iguals de la seva deixadesa”. També, la candidata ha recordat que “el mal estat del ferm posa en risc la seguretat dels usuaris i augmenta la contaminació acústica”.

D’altra banda, Madrenas ha lamentat que l’Estat no hagi defensat la reobertura dels dos passos fronters de la comarca, els quals limiten amb França, el Coll de Banyuls i el Coll de Manrella: “Actuen amb una negligència absoluta, perquè ni fan ni deixen fer. Si Catalunya fos un estat negociaríem de tu a tu amb França, perquè nosaltres coneixem el territori i sabem fins a quin punt perjudica aquest bloqueig els veïns de municipis com la Vajol”.

Laura Borràs, presidenta de Junts, també ha acudit a la visita, destacant la deixadesa de l’estat espanyol: “només rebem abandonament, desídia. Les propostes de PP i PSOE són les mateixes, dues cares d’una moneda.

A la visita realitzada avui a l’Alt Empordà, Madrenas ha estat acompanyada per la presidenta del partit, Laura Borràs, i per Josep Maria Cervera, Joan Bagué i Montse Mindan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.