Política

vot per correu

Feijóo, criticat mentre que Vox l’entén i Correus obre el cap de setmana

La bola s’ha fet grossa i, a Alberto Núñez Feijóo, ja li va bé perquè ahir va insistir a demanar al personal de Correus que treballi “matí i tarda” per fer possible que tot el vot per correu arribi a temps als col·legis electorals. Si en la vigília va insinuar manca d’interès dels responsables de Correus i va demanar sobreesforç al personal “amb independència dels seus caps”, ahir Feijóo va negar que insinués cap tupinada. Simplement, va precisar, es referia a les “manifestacions dels sindicats que veuen l’embús i dels ciutadans que diuen que han demanat el vot i no el tenen”. Interrogat per la qüestió, el candidat ultradretà Santiago Abascal era l’únic que entenia la preocupació de Feijóo. La resta de partits, però, li van llançar una pluja de crítiques, a les quals es va afegir l’expresident socialista José Luis Rodríguez Zapatero en afirmar que els ciutadans ja s’han acostumat als intents del PP de guanyar eleccions “amb falsedats, enganys i mentides” com ho van intentar amb la guerra de l’Iraq i els atemptats de l’11-M.

El candidat del PSOE, Pedro Sánchez, va acusar el seu rival d’“enfangar” la campanya. La candidata de Sumar, Yolanda Díaz, va dir que la manipulació de vot real és la que practica el PP a Galícia amb el “carretaxe”. El candidat del PDeCAT, Roger Montañola, va qualificar Feijóo de conspiranoic, mentre que el republicà Ernest Maragall va fer una crida a desmentir el PP tot sol·licitant el vot per correu. Correus va anunciar ahir que ha reforçat la plantilla amb 20.240 persones més i que obre demà i diumenge les oficines de Barcelona per atendre totes les sol·licituds.

http://www.elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/2312296-pluja-de-critiques-contra-feijoo-pel-vot-per-correu-mentre-vox-l-enten.html

2312296



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a gaza

Israel diu que no aturarà els atacs en Rafah, però accedeix a enviar una delegació negociadora

barcelona
guerra a gaza

Hamàs accepta la proposta d’alto el foc temporal

barcelona

Paneque insisteix que cal invertir en els parcs naturals gironins

girona

Torrentà diu que ERC ha estat el primer en apostar per polítiques feministes

girona
guerra a gaza

Biden reitera Netanyahu “la clara posició” dels EUA contra una invasió de Rafah

barcelona
política

La JEC obliga RTVE a “compensar” la resta de partits per l’entrevista de Sánchez de dilluns passat

barcelona
estats units

El jutge amenaça Trump d’empresonar-lo per no obeir l’ordre de silenci

barcelona
Política

Lluís Llach votarà Puigdemont

barcelona
estat francès

Macron aposta davant Xi per una relació equilibrada entre la UE i la Xina

barcelona