Política

Rufián: “Si tens prou força, Sánchez seria capaç de dir ara mateix que és de nit”

El cap de llista d’ERC al Congrés reitera tres condicions al PSOE: traspassar Rodalies, fi del dèficit fiscal i negociar

“Si tens prou força, Sánchez seria capaç de dir ara mateix que és de nit”, ha assegurat el cap de llista d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, abans d’assegurar que “amb força, conjuntament amb Bildu, es poden aconseguir coses que semblaven impossibles”.En una roda de premsa davant a la plaça de Puig i Cadafalch, a Montjuïc, el candidat d’Esquerra ha insistit que, si el PSOE vol tornar a governar a Espanya, nomé de fer tres coses: traspassar Rodalies, acabar amb el dèficit fiscal i tornar a seure a la taula de diàleg per negociar la resolució del conflicte polític. Rufián ha destacat, segons recull l’agència ACN, que és “insà democràticament” que sigui objectiu de crítiques el fet de pujar les pensions, el SMI, aprovar l’IMV o legislar a favor del col·lectiu trans, la llei d’infància, de la ciència o treure gent de la presó i reformar el Codi Penal. Durant tota la campanya, ERC ha tret pit de les lleis i de tot el que ha aconseguit aprovar a Madrid per “millorar” el dia a dia de la ciutadania de Catalunya, després de “forçar” el PSOE.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.