Política

PolÍTICA

Marc Lamuà (PSC): “O Sánchez o el caos”

El cap de llista al Congrés tanca la campanya electoral al Baix Empordà a les poblacions de Palamós i Palafrugell

El cap de llista del PSC de comarques gironines ha finalitzat la campanya electoral al Baix Empordà. Lamuà ha tancat el curs polític del PSC de comarques gironines a l’Espai del Peix a Palamós i, a la tarda, ha finalitzat la campanya a Palafrugell amb l’alcalde Juli Fernàndez en una visita a l’Ajuntament i al Banc d’Aliments del municipi.

“Hem de lluitar perquè el populisme trumpista del PP no guanyi. Perquè les mentides no guanyin. Perquè la destrucció continua d’una persona no guanyi. Perquè l’amic del narcotraficant i un partit sistemàticament corrupte no guanyin. Hem de votar amb seny. Hem de votar amb alegria. Hem de votar pels drets i llibertats. Hem de votar a Pedro Sánchez” ha explicat Lamuà en el seu darrer acte electoral a Palafrugell.

“O Sánchez o el caos. I ho explico: a la cultura, la censura. En el canvi climàtic, la negació. A la violència de gènere, la invisibilitat. Als drets LGTBI, la negació. A l’ús de les llegües territorials, la censura. Però sobretot perquè la democràcia en majúscules ha de guanyar, la posada en dubte del govern i de les institucions públiques per part del PP en aquesta campanya és el pitjor que ha passat des de la dictadura en aquest país. I no podem permetre això, no podem permetre el model de Trump al nostre país. Som exemple de respecte i convivència. Som model en polítiques econòmiques i en polítiques de canvi climàtic. En protecció a les famílies i en drets igualitaris per a les dones i el col·lectiu LGTBI. No volem tornar enrere. No volem el caos que provoca el PP” ha afirmat Lamuà.

Lamuà, que ha estat acompanyat per regidors i militants de Palafrugell ha conclòs la visita advertint que “el que està en joc és la convivència i el respecte. El que està en risc és la continuïtat de la conquesta de drets i polítiques progressistes. El que pot passar és que el model de Pedro Sánchez per sortir de la crisi sense deixar ningú enrere, sigui erradicat per Feijóo quan governi. Demano el vot per la convivència, pel progrés, per continuar liderant Europa i per continuar fent polítiques centrades en el benestar de les persones”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia