Política

Política

Figueres potencia la regidoria de barris

L’objectiu és donar més veu i treballar conjuntament amb les associacions de veïns

Aquesta regidoria transversal està liderada per la regidores Pilar Sánchez i Martina Prat i per l’alcaldessa de barri de Vilatenim, Mireia Sala

L’Ajuntament de Figueres potencia la regidoria de barris amb l’objectiu de donar més veu a les associacions de veïns, per apropar l’ajuntament a les diferents zones de la ciutat i treballar colze a colze amb les entitats. Aquesta regidoria transversal està liderada per les regidores Pilar Sánchez i Martina Prat (zona est i zona oest respectivament) i per l’alcaldessa de barri de Vilatenim, Mireia Sala.

L’objectiu és promoure la participació de les associacions de veïns amb la presa de decisions i el contacte directe dels veïns amb la regidora de barri de cada sector. Aquests objectius s’assoliran informant periòdicament de les actuacions que es faran al barris i alhora, recollint les inquietuds dels veïns, canalitzant-les i donant-hi resposta. Alhora, es farà un acompanyament i es donarà suport a les associacions perquè aquests siguin les referents de cada zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia