Política

Israel ataca 450 objectius militars en l’últim dia

L’exèrcit assegura que entre les posicions afectades hi ha casernes de Hamàs i posicions de tir antitancs

L’exèrcit israelià ha assegurat avui que en l’últim dia ha atacat més de 450 objectius militars de l’organització palestina Hamàs a tota la Franja de Gaza.

En un comunicat difós a les xarxes socials, recollit per Efe, les forces armades israelianes han assegurat que, entre els objectius atacats hi havia casernes de Hamàs i posicions de tir antitancs de l’organització.

Els atacs es produeixen poques hores més tard que el primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, anunciés, ahir a la tarda, un “segon estadi de la guerra” a Gaza amb una operació sobre el terreny amb “objectius molt clars”.

Ho va dir en una compareixença des de Tel Aviv recollida en què es va referir a la Franja de Gaza com a “fortalesa del mal” i en què va defensar la necessitat d’aquesta intervenció per desarticular Hamàs. Netanyahu ja advertia que la guerra “serà llarga” i la comparava a una “segona guerra d’independència” d’Israel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia