Política

PolÍTICA

El PSC de Figueres subratlla les seves prioritats i s’obre a negociar el pressupost

Considera prioritari que el pressupost contempli la partida per iniciar el trasllat del menjador social

Aposta per la continuïtat en la millora de la ciutat

Parlen de la reforma del carrer Tapis, la millora de l’enllumenat, la reforma del rovell de l’ou o l’augment de la plantilla de la Guàrdia Urbana

El PSC de Figueres s’obre a negociar amb el govern municipal el pressupost per l’exercici 2024 i ho fa amb una tretzena de propostes que consideren necessàries per continuar posant la ciutat al dia a i alhora dinamitzar la ciutat.

Una part important de les propostes tenen a veure amb la continuïtat dels projectes ja iniciats com l’augment de la plantilla de la Guàrdia Urbana, els projectes cofinançats dels fons Next Generation o el manteniment de les inversions per renovar l’enllumenat de la ciutat.

Altres propostes com l’augment de la partida de turisme i igualtat o la renovació de la il·luminació del campanar de Sant Pere s’emmarquen més en millores puntuals pel proper exercici. Destaca també la importància de dotar de pressupost pel trasllat del menjador social. I finalment, hi ha tot un seguit d’execució de projectes ja redactats com la reforma del rovell de l’ou, el carrer Tapis o els nous vestidors del camp de futbol de la Marca de l’Ham.

Pel portaveu socialista, Pere Casellas “aquestes són les carpetes que tenim obertes, algunes imminents i d’altres pel mandat però estem oberts a negociar amb el govern per tal de contribuir a que la ciutat continuï avançant després de quatre anys de forta inversió”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia