Política

El PSC es compromet a revitalitzar l’esport gironí

Sílvia Paneque, cap de llista del PSC a les eleccions catalanes a la demarcació de Girona, ha posat de manifest avui el ferm compromís dels socialistes amb l’esport gironí, , destacant la necessitat urgent de millorar les instal·lacions esportives locals, segons ha fet públic en un comunicat. “Durant els últims tres anys, l’esport català i els municipis han esperat que es convoquessin els fons a la millora dels equipaments esportius. Defensem la potència transformadora de l’esport a comarques gironines, un dels pilars de l’estat de benestar, i per això creiem que és cabdal que la pràctica de l’esport es faci en unes instal·lacions dignes i adequades” ha explicat Paneque.

“El nostre compromís és que si governem la Generalitat aquestes instal·lacions esportives rebran els recursos corresponents per al seu arranjament i millora. Alguns dels exemples en són el pavelló de Palau, el pavelló de Ripoll que actualment està en molt mal estat i amb filtracions d’aigua o la pista d’atletisme de Girona, l’única que té la ciutat de Girona. Aquesta última està en molt mal estat i fins i tot professionals de l’esport han patit mal. El nostre compromís és proporcionar el finançament necessària perquè aquestes instal·lacions funcionin amb normalitat i a ple rendiment,” ha afirmat la candidata.

Entre les propostes addicionals del PSC per al sector esportiu, es troba la garantia del dret universal a l’esport per a tothom; l’impuls d’una nova llei d’activitat física i esport que asseguri la seva gestió pública, finançament i col·laboració amb el sector; l’aprovació urgent d’un Pla de Millora i Manteniment d’equipaments esportius; i la promoció de Girona com a Destinació Turística Esportiva, aprofitant la seva geografia favorable.

Aquestes iniciatives són part de les accions que els socialistes volen portar a terme per a posicionar Girona no només com un centre d’activitat física saludable, sinó també com un destí atractiu per al turisme esportiu i esdeveniments internacionals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Alejandro Fernández s’embolcalla en la “tolerància zero” d’Albiol

barcelona
política

Puigdemont crida a la màxima mobilització el 12-M per “aixecar Catalunya”

barcelona
política

Aragonès tira d’èpica recordant Macià, Companys, Irla i Tarradellas

barcelona
xina

Xi Jinping viatja a Europa per estrènyer relacions bilaterals

barcelona
argentina

Milei acusa Sánchez de posar en risc les dones i la unitat d’Espanya

barcelona
estats units

Les universitats es preparen per afrontar actes propalestins en les cerimònies de graduació

barcelona
política

Les càbales sobre pactes donen color a la campanya

barcelona

Energia i renovables: sortir de la cua sense prendre-hi mal

Girona

La llavor de la dignitat

Banyoles