Política

política

Un cap de l’UGT contra Puigdemont: “Va marxar al portamaletes. No sé si cagat o pixat”

Atac de Matías Carnero, que tanca la llista del PSC, al candidat de Junts

Puigdemont li retreu que es cregui, precisament ara, les “mentida fabricada per les clavegueres de l’Estat”

Aragonès demana al PSC que rebutgi els “insults” a Puigdemont

Moret (PSC) en demana disculpes

El president del comitè d’empresa de Seat i últim de la llista del PSC al 12-M, Matías Carnero, ha carregat avui contra Carles Puigdemont. Carnero s’afegeix a l’ofensiva contra Junts d’avui de Salvador Illa, i ha aprofitat un míting amb l’UGT per respondre el cap de llista de Junts, que va demanar a Pedro Sánchez que vingués “plorat de casa”, arran de les acusacions contra Begoña Gómez. “Plorat va marxar ell al portamaletes, i no sé si cagat o pixat, però se’n va anar a Brussel·les”, ha etzibat Carnero, en un comentari que ha arrencat aplaudiment del públic. Durant la seva intervenció el sindicalista ha carregat durament contra Puigdemont i ha esmentat en dues ocasions la marxa de Puigdemont cap a la capital belga “dins un portamaletes”. També s’ha referit a Puigdemont com “el senyor que viu fora”i feia broma preguntant-se “per què no s’ha fet la foto dins del portamaletes?”. A més, el sindicalista ha retret al 130 president que marxés el 2017 a l’exili en un Volvo. “El que vol pàtria i país va en un Volvo”, ha qüestionat.

El cap de llista de Junts i eurodiputat Puigdemont ha respòs a través d’X a Carnero que lamenta l’intent de “deshumanitzar-lo” amb “una mentida fabricada per les clavegueres de l’Estat”. Puigdemont li recorda el darrer moviment de Pedro Sánchez: “Només que ells munten un circ emocional per arreplegar vots i nosaltres ens enfortim i ens preparem molt millor per plantar-los cara des de l’endemà de les eleccions. Potser és d’això que tenen por”. Puigdemont ha rebatut, justament ara, que “no he anat mai en cap maleter, i ho saben, però ho repeteixen igual que els de la claveguera repeteixen que la dona del primer ministre té negocis tèrbols”.

El número tres de Junts, Josep Rull, ha recordat que Carnero practica “el lerruxisme groller i impresentable de sempre”.

Un parell d’hores ha trigat a incorporar-se a la picabaralla el president de la Generalitat i cap de llista d’ERC, Pere Aragonès. En una publicació a les xarxes socials, Aragonès retreu als socialistes que “per no voler fang, s’hi han ficat amb els dos peus”. ERC demana al cap de files del PSC, Salvador Illa que rebutgi “immediatament” les “lamentables paraules” de Carnero “insultant” Puigdemont.

Ben entrada la tarda, i abans de començar el míting del vespre, el PSC s’ha disculpat per l’estirabot. “Demano disculpes a totes les persones que s’hagin pogut sentir ofeses”, ha dit Lluïsa Moret, en general, en declaracions als mitjans des de Terrassa. La cap de campanya del PSC i número 2 dels socialistes a les eleccions ha volgut treure-hi ferro assegurant que es tracta “d’un fet puntual i aïllat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Xavier Vinyoles
Alcalde de Bescanó (ERC)

“Treballem en una xarxa de calor per a edificis públics i privats”

Bescanó

Del cel a l’infern de  Ciutadans

Banyoles
política

Sánchez tanca la porta a Puigdemont tot equiparant-lo a Feijóo i albira un tripartit

madrid
Afganistan

Maten tres turistes catalans en un atac a Bamian

Barcelona
Guerra a Gaza

En marxa el moll artificial per desembarcar ajuda humanitària

Barcelona
Religió

El Vaticà canvia el procediment per reconèixer aparicions i revelacions

Barcelona
Política

ERC deixa en mans de la militància el seu posicionament en la investidura

barcelona
Guerra a Gaza

Israel recupera els cossos de tres ostatges morts el 7 d’octubre

Barcelona
Eslovàquia

Robert Fico és operat per segona vegada després de l’atemptat

Barcelona