Política

POLÍTICA

El PP diu que farà gratuïta l’educació de 0 a 3 anys

El cap de llista dels populars per Girona, Jaume Veray es compromet a la deducció autonòmica de l’IRPF per naixement, adopció i acolliment de menors

El cap de llista del PP per Girona a les eleccions catalanes, Jaume Veray ha anunciat el compromís dels populars de garantir la gratuïtat de l’educació infantil de 0 a 3 anys. “Fins a assolir aquest compromís, desgravarem fiscalment un 30% del cost de les escoles infantils d’iniciativa social i privada”, ha explicat des de Sant Feliu de Guíxols. Veray també ha senyalat que entre les mesures previstes pels populars hi ha un increment de la deducció autonòmica de l’IRPF per naixement, adopció i acolliment de menors. “Les famílies es podran deduir fins a 700 euros per fill en els tres primers anys”, ha destacat. A més, “recuperarem la prestació universal per fill a càrrec”, que en el cas de les famílies monoparentals o nombroses, aquest ajut s’estendrà fins als sis anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]