Política

BANYOLES

La CUP proposa un pla per eliminar els barracons en quatre anys

Dani Cornellà, candidat de la CUP a les comarques de Girona per a les eleccions de diumenge que ve, ha proposat un pla de quatre anys per eliminar els 300 barracons de centres educatius que hi ha a la demarcació. “Patim una manca d’inversions en infraestructures educatives molt més accentuada que a la resta del país i que els darrers governs de Junts i ERC han abandonat la nostra demarcació”, ha assegurat Cornellà.

El candidat de Banyoles, Non Casadevall, ha denunciat que el Departament d’Educació vol tancar el curs vinent l’escola Camins del municipi. Casadevall ha exposat la necessitat de “no tancar cap escola pública, tal com defensen les famílies, perquè necessitem projectes educatius diversos i un número baix d’alumnes per aula”.

Per la seva banda, la candidata Montserrat Vinyets ha defensat l’educació pública catalana com a model per aconseguir una societat cohesionada on tothom tingui les mateixes oportunitats. Per aconseguir aquests objectius ha remarcat que “el pressupost destinat a educació ha de ser de com a mínim el 6% del PIB, per garantir revertir totes les retallades i disposar dels recursos suficients per a una escola inclusiva i en català”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]