Política

El PP demana el vot a totes aquelles persones preocupades per l’ocupació i la inseguretat

“Si et preocupa el problema de l’ocupació il·legal, aquestes eleccions has d’anar a votar, si et preocupa l’augment de la delinqüència, aquestes eleccions has d’anar a votar al PP, el vot no es pot dividir, cal aglutinar-lo en una mateixa candidatura per tenir força decisiva al Parlament”. D’aquesta manera ha demanat l’alcalde de Badalona, Xavier García- Albiol, el vot per al PP i aconseguir que Girona tingui representació popular.

Albiol ha fet aquestes declaracions des del mercat de can Gibert del Pla a Girona, on ha volgut parlar “dels problemes reals que preocupen al veïns de Girona i de tota Catalunya”, per aquesta raó ha assegurat que no es vol dirigir “únicament a aquells que voten PP, vull dirigir-me també als votants socialistes, als de Vox, als independentistes” perquè també estan preocupats per “l’ocupació il·legal a Catalunya, amb l’augment de delinqüència als carrers”. Per això ha insistit en concentrar el vot perquè a Badalona s’ha demostrat que es pot revertir la tendència negativa de la inseguretat.

Per la seva banda, el cap de llista del PP per Girona a les eleccions autonòmiques, Jaume Veray, ha insistit una altra vegada en concentrar el vot, “perquè a Girona, com va passar a les generals, l’obtenció dels diputats pot anar de pocs vots”. A més, Veray ha incidit en la seguretat “perquè la gent al carrer ens parla de com ha augmentat la inseguretat i per nosaltres és una prioritat resoldre-ho”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]