Política

Política

Mor Pili Hernández, exregidora de Torredembarra

Regidora de Joventut per Esquerra Republicana entre el 2022 i el 2023

L’exregidora de Joventut per ERC a l’Ajuntament de Torredembarra, Maria del Pilar Hernández López, ha mort avui, segons han publicat a les xarxes socials el mateix Ajuntament i el seu grup municipal.

Va formar part de les llistes de la candidatura d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Torredembarra a les eleccions municipals del maig del 2019. En aquella ocasió va ocupar la posició número deu i, ERC, que va ser la primera força, en va aconseguir vuit. Tot i això, el gener del 2022, la renúncia per motius personals del que era aleshores regidor de joventut, va possibilitar que Pili Hernández ocupés aquell càrrec fins al final de la legislatura. A les eleccions del 2023, Hernández va repetir a les llistes, aquesta vegada, en vuitè lloc, i tampoc va entrar, ja que en van treure sis.

En el missatge que el grup municipal d’ERC ha fet públic, ha recordat a Hernández com una persona molt compromesa en el dia a dia de les lluites socials i veïnals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]