Política

SOM-HI-ERC demana que la piscina coberta es gestioni amb prestació de serveis

El grup municipal Som-hi-ERC ha manifestat en un comunicat la seva insatisfacció davant la decisió d’aprovar per decret d’alcaldia la concessió del servei de la Piscina de la Selva pels propers dos anys, “no permetent la votació dels regidors sobre el model de gestió de l’equipament”.

“Actualment, l’equipament s’està gestionant mitjançant el model de prestació de serveis i hem vist que s’està garantint un millor servei i de qualitat, permetent que l’Ajuntament tingui el control de l’equipament i vetlli per la satisfacció dels usuaris”, ha declarat el portaveu del grup municipal de Som-hi-ERC, Joan Casalprim. “Després del fracàs que va patir la concessió, és sensat seguir aquest model si hem vist que funciona correctament”, ha afegit.

El líders dels republicans de Santa Coloma de Farners ha apuntat que “la primera concessió ja va acabar malament i hem d’evitar que això torni a passar, pel bé del servei i dels usuaris. A banda, també hem trobat incorreccions en la proposta redactada per l’equip de govern i creiem que han presentat una oferta poc atractiva per les possibles concessionàries interessades”.

Des de Som-hi-ERC també lamenten que l’equip de govern no ha ofert cap alternativa al model presentat, “de manera que s’ha obligat als regidors i regidores a posicionar-se a favor o en contra d’un únic model, sense possibilitat d’estudiar altres fórmules”, és a dir “sense donar cap marge al diàleg i a la col·laboració”, ha conclòs Casalprim.

La instal·lació esportiva va haver de tancar el mes d’agost del 2022 a causa de la suspensió de pagaments de l’empresa concessionària que gestionava l’espai i aquest fet va suposar que es deixés sense servei al ciutadans durant 16 mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.