Política

L’Ajuntament crea noves places per millorar l’eficiència dels serveis

El ple municipal del mes de maig celebrat ahir a l’Ajuntament de Blanes va tractar fins a un total de sis punts relacionats amb el personal municipal. D’entre aquests punts, el més destacat és el què, amb la seva aprovació, permetrà modificar la RLT, és a dir: la Relació de Llocs de Treball i la plantilla orgànica del consistori blanenc.

Tant l’alcalde, Jordi Hernández, com el tinent d’alcalde de Recursos Humans, Jordi Calvet, van remarcar que, amb la creació de noves places que contempla aquesta modificació, l’Ajuntament de Blanes millorarà la seva eficiència i el servei que ofereix a la ciutadania. Inclou nou creacions de noves places, així com reconversions d’algunes ja existents.

Així, es crearà una plaça d’enginyer director de serveis i es reconvertirà una plaça perquè sigui de tècnic mig d’Enginyeria. Per poder dur endavant la municipalització de les Escoles Bressol es crearà una plaça de tècnic mig d’Educació i una plaça de conserge mantenidor. Es crearan dues places de tècnic mig d’administració general per adscriure’ls a l’Àrea Econòmica/Intervenció per reforçar la funció interventora en l’àmbit de la contractació i en la del control financer, respectivament.

D’altra banda, es reconvertirà una plaça vacant present a la RLT en Tècnic Superior d’Administració General (TAG)-cap de servei, pel Departament d’Urbanisme i, per últim, també es reconvertirà una plaça vacant d’oficial de pintura en oficial d’electricitat/fontaneria al Departament de Serveis Municipals. Aquest punt va prosperar amb les abstencions de la CUP i BECP i els vots en contra d’ERC, PP i VOX.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia