Política

alemanya

Diversos ferits en un atac amb ganivet a la ciutat alemanya de Mannheim

Un home va atacar amb un ganivet i fa ferir almenys dues persones aquest divendres al matí per a un atac amb ganivet a la plaça del mercat de Mannheim, al sud d’Alemanya. L’objectiu de l’atac era un punt d’informació del partit populista i de dretes Moviment Ciutadà Pax Europa, considerat contrari a l’islam.

En concret, segons mitjans locals, l’objectiu de l’atac era el polític dretà i autoanomenat activista contra l’islam Michael Stürzenberger, de 59 anys, qui repartia fullets en una parada del partit amb la bandera israeliana i el lema Atureu a l’islam polític.

L’agressor va resultar ferit per trets de la policia.

En un vídeo difós per diversos mitjans alemanys, es pot observar com un individu armat amb un objecte afilat ataca una persona que es trobava a la parada informativa de Pax Europa a la plaça i després a les persones que van anar a auxiliar-lo, inclòs un policia al qual va ferir en el coll. Seguidament, es veu com un agent dispara a l’agressor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.