Política

estat espanyol

Ana Pastor, expresidenta del Congrés i exministra del PP, deixa la política

L’extitular de Sanitat i de Foment torna al sector sanitari

Ana Pastor ha anunciat que deixa la política per incorporar-se a l’àmbit de les institucions professionals sanitàries.

El PP ha anunciat la decisió de la fins ara diputada al Congrés per Pontevedra després que hagi presentat la renúncia al president del partit, Alberto Núñez Feijóo. Pastor deixa enrere, així, una trajectòria política que l’ha dut a ser ministra de Sanitat durant els anys 2002 i 2004 amb José María Aznar i de Foment del 2011 al 2016 amb Mariano Rajoy.

El PP ha informat en una nota de premsa que Pastor ha deixat el seu escó per Pontevedra “per a incorporar-se a l’àmbit de les institucions professionals sanitàries”.

Pastor, que a més és mèdica de professió, ha deixat la seva acta de parlamentària i la política activa per a treballar com a presidenta en la companyia asseguradora per als professionals sanitaris MESTRESSA, han confirmat a Efe fonts del seu entorn.

Pastor va ser elegida diputada al Congrés per la província gallega en totes les eleccions generals celebrades des de l’any 2000. En tres ocasions ha estat vicepresidenta de la cambra baixa espanyola, i del 2016 al 2019 en va ser la presidenta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia