Política

guerra a europa

Ucraïna augmenta els seus atacs en Kursk i manté la pressió sobre Belgorod

Fonts militars russes confirmen els atacs de Kíiv i parlen d’amenaça d’atac a la central nuclear de Kursk

Les forces ucraïneses han intensificat aquesta setmana els atacs a la regió fronterera russa de Kursk, al mateix temps que mantenen la pressió sobre la veïna Belgorod, segons les autoritats russes.

Aquest dimarts, el ministeri de Defensa de Rússia va informar que havien abatut quatre projectils del sistema de llançacoets múltiple Olja sobre Kursk.

Mentrestant, el dilluns a la regió van ser interceptats un total de 20 drons ucraïnesos, segons el governador interí de Kursk, Alexéi Smirnov.

Smirnov ha alertat avui també d’una amenaça de bombardeig en la localitat de Kurchatov, que acull la central nuclear de Kursk, avís que va ser aixecat una hora després.

Mentrestant, el governador de Belgorod, Viacheslav Gladkov, ha informat avui que al llarg de la jornada del dilluns, la regió va ser atacada per 36 drons ucraïnesos.

També en la primera meitat de la jornada del dimarts, segons Gladkov, en Belgorod ja s’havien registrat diversos atacs amb aparells no tripulats, que han deixat almenys un ferit i han provocat diversos incendis locals que han estat sufocats pels bombers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia