Política

judicial

L’ANC i els CDR es mobilitzaran el 9J per l’empresonament d’Abel Mora

L’ANC i els CDR han convocat aquest diumenge, coincidint amb les eleccions europees, una mobilització de protesta contra l’empresonament d’Abel Mora, l’activista que va ser condemnat el 2021 a 3 anys i 9 mesos de presó per un delicte de lesions amb l’agreujant de discriminació ideològica per agredir en una manifestació a un home que portava una bandera espanyola després d’un acte convocat per Jusapol. Mora és el primer independentista que ha ingressat a la presó després d’aprovar-se l’amnistia.

Per visualitzar la protesta, els CDR han convocat a través de les xarxes socials una “marxa” des de l’Estació de Renfe de Martorell cap al centre penitenciari de Brians, on està reclòs Mora, mobilització a la que ara s’ha sumat l’ANC. A través d’un comunicat, l’entitat ha denunciat que Abel Mora és “un nou pres polític, una nova víctima de la causa general contra l’independentisme”, i el seu empresonament “evidencia els arrelats prejudicis del sistema judicial espanyol, impropis d’una justícia de la Unió Europea”, segons denuncia l’entitat en un comunicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia