Política

Serret visita una de les empreses gironines beneficiaria de més fons europeus

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, ha visitat aquest dijous Girona en el marc de la campanya de les eleccions europees.

Serret ha estat rebuda per la gerent del Parc Científic i Tecnològic, Anna Albar i s’ha reunit amb Coronis Computing SL, una spin-off del grup de Visió per Computador i Robòtica de la Universitat de Girona. L’empresa, que es dedica a la investigació, desenvolupament i transferència de tecnologia en els camps de la visió per computador i l’aprenentatge automàtic, ha estat una de les principals beneficiàries dels fons europeus competitius o de gestió directa per part de la Comissió Europea a la vegueria de Girona durant la darrera legislatura.

Serret ha pogut conèixer la feina que es fa des de Coronis Computing, principalment basada en el desenvolupament industrial, la imatge subaquàtica, la reconstrucció 3D i cartogràfica, la col·laboració amb centres mèdics per desenvolupar noves tècniques en imatge mèdica que millorin l’adquisició, el processament i la interpretació de dades mèdiques o el desenvolupament de vigilància mediàtica, entre d’altres.

Aquesta tarda, la consellera en funcions també es reunirà amb un grup d’empresaris i empresàries gironines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia