Política

GIRONA

Laia Cañigueral deixa el càrrec de delegada del Govern

Laia Cañigueral deixarà de ser avui la delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Girona, càrrec que va començar a ostentar el 15 de juny de 2021, ara farà gairebé tres anys, en substitució de Pere Vila. La seva condició de diputada al Parlament de Catalunya, que avui es constitueix, és incompatible amb el càrrec de delegada. Està previst que el seu cessament s’aprovi en el Consell Executiu de demà, però amb data d’avui. Cañigueral s’estrenarà a la càmera catalana, tot i que anteriorment ja havia estat diputada al Congrés en la vuitena i tretzena legislatures espanyoles.

Fonts de la conselleria de Presidència no van aclarir ahir si té previst nomenar un relleu per a Cañigueral. De moment, els directors dels Serveis Territorials continuaran desenvolupant la seva feina i, en absència de la figura del delegat, també representaran la institució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia