Política

En perill l’acord de govern per les al·legacions de Junts al projecte del Passeig

ERC i el PSC de Palamós avaluaran els termes de l’acord de govern amb Junts al consistori arran de les al·legacions que aquest últim partit ha presentat al projecte de reforma del Passeig del Mar. Tot i que els tres partits governen en coalició des del novembre passat, Junts va presentar al·legacions a aquest projecte per buscar l’encaix d’un possible aparcament subterrani al front litoral i perquè creu que la plaça pública prevista a la intersecció entre els carrers d’Aragó i Riera d’Aubi hauria de compatibilitzar l’ús com a estacionament regulat amb usos logístics per a grans esdeveniments.

En un comunicat conjunt, ERC i El PSC asseguren que posaran en consideració de les respectives executives i agrupacions locals la decisió de Junts “per tal d’avaluar la situació i revalorar els termes del vigent acord de govern”. “Lamentem que Junts hagi canviat el criteri respecte a un dels projectes estratègics que forma part de l’acord de govern, concretament el primer dels punts programàtics”, continua el comunicat.

Els dos grups municipals també es mostren sorpresos pel fet que Junts va votar a favor del projecte en el ple municipal del mes d’abril i que ara s’ho hagi repensat “sense haver traslladat prèviament les seves inquietuds de manera formal als socis de Govern abans de fer un pas tan significatiu com la presentació d’al·legacions”. Això, consideren ERC i el PSC, posa en qüestió “la viabilitat del projecte que vam aprovar conjuntament”, que compta amb fons europeus Next Generation.

Per últim, els dos partits mostren la seva preocupació per la “desestabilització” que la posició de Junts pot causa en la “solidesa i cohesió” del govern municipal. Per aquest motiu, asseguren que avaluaran “el context creat” per la decisió de Junts. “Valorarem la situació per tal de garantir la governabilitat i l’estabilitat del projecte municipal, sempre posant al davant els interessos de la ciutadania de Palamós i Sant Joan”, conclouen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia