Política

estat espanyol

Una jutgessa de Sevilla ordena l’arrest de Vito Quiles, cap de premsa d’Alvise Pérez

La magistrada acorda la mesura cautelar després de no haver-lo pogut localitzar en el marc d’una investigació oberta contra ell per suposades calúmnies al portaveu de Facua

La titular del jutjat d’instrucció número 18 de Sevilla, María José Moreno Diaz, ha ordenat aquest dimecres la “detenció” i “presentació” davant la seu judicial de l’ultra Vito Quiles, número 57 a la llista de l’agrupació política S’ha Acabat la Festa en les eleccions europees de diumenge passat i cap de premsa del seu líder, l’agitador d’extrema dreta Alvise Pérez, segons informen diversos mitjans espanyols.

La jutgessa ha acordat aquesta mesura cautelar després de no haver-lo pogut localitzar en el marc d’una investigació oberta arran d’una denúncia presentada pel portaveu de l’associació de consumidors Facua, Rubén Sánchez García, per suposades calúmnies. Sánchez va presentar una demanda l’octubre de 2022, després que Vito Quiles l’hagués acusat d’extorsions, estafes i de promoure amenaces de mort. En el moment en el qual la jutgessa ha cursat l’ordre d’arrest contra Vito Quiles, aquest era en el Congrés dels Diputats. L’Associació de Periodistes Parlamentaris ha demanat retirar l’acreditació a Quiles per considerar que la seva vinculació amb S’ha Acabat la Festa és incompatible amb l’exercici de la professió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia