Política

POLÍTICA

El govern de Cambrils defensa unitat davant l’amenaça de plegar que fa el regidor dels Comuns

En una entrevista Jordi Barberà assegura que “l’Ajuntament no funciona” i que “hi ha contínues deslleialtats”

PSC, ERC i Junts li retreuen les formes però confien que no trencarà el pacte

Tensió en el quadripartit de Cambrils format per PSC, ERC, Junts i En Comú Podem. Les tres primeres formacions han emès un comunicat defensant la unitat del govern local després que l’únic regidor d’En Comú Podem, Jordi Barberà, assegurés en una entrevista al Diari de Tarragona la seva intenció de plegar perquè “l’Ajuntament no funciona”i que “hi ha continues deslleialtats” entre els diferents caps de llista i que només “es mira pels interessos propis de cada partit i no per les respostes que necessita la ciutadania”. L’entrevista ha generat molt de rebombori dins del consistori i un comunicat dels tres socis del PSC, ERC i Junts. “Tots els regidors estan treballant amb compromís, però en aquests cas s’ha provocat un problema de formes, en treure de context el programa de govern amb un conjunt d’opinions que no compartim”, diu la nota. “Precisament avui dijous s’està fent la presentació interna del Pla d’Acció Municipal. Un producte en el qual s’ha treballat des de fa mesos. Un programa de govern en la redacció del qual hi ha participat i ha aprovat en Jordi Barberà”, insisteix el comunicat.

A les paraules de Barberà de “si no puc ser part de la solució, no vull seguir sent part del problema”, el comunicat respon: “Amb la voluntat de ser part de la solució, l’equip de govern de l’Ajuntament de Cambrils ha refermat l’acord que els uneix per aquest mandat i confien que en Jordi Barberà hi participarà”. La nota afegeix que “bona part dels arguments emprats pel regidor són aspectes que ell mateix coneix i hi està treballant. És el què, com i quan del projecte de govern”. Finalment l’escrit apunta que “Afrontar els problemes endèmics i estructurals no són cosa d’un dia ni d’un any. Si hi ha hagut aspectes que han centrat l’acció de govern en el treball intern precisament han estat aquests”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia