Política

Política

ERC i Som Vilafant reclamen un ple perquè el govern reti comptes

Els grups d’Esquerra Republicana Vilafant i Som Vilafant - Tots per l’Empordà han demanat la celebració d’un ple extraordinari per tal que l’equip de govern municipal reti comptes del primer any de mandat. Els dos grups a l’oposició consideren que “un any al capdavant de l’òrgan és temps més que suficient per començar a veure resultats en relació amb el què, el com i el quan de les actuacions que s’han portat o es volen dur a terme des de l’alcaldia i les regidories”.

El portaveu d’Esquerra Vilafant, Sergi Palomeras, explica que “estem cansats de l’absència de respostes o dels argumentaris superflus i buits de contingut que rebem a les sessions plenàries” i afegeix que “des de l’oposició tenim la sensació que no s’està treballant en la línia que es mereix Vilafant i els seus veïns i veïnes”.

En la mateixa línia s’ha manifestat el portaveu de Som Vilafant, Kiko Marín: “Portem mesos esperant que es presenti l’anunciat Pla d’Acció Municipal i creiem que, després d’un any, ja comença a ser hora de conèixer quines són les intencions de l’equip de govern pel nostre municipi”.

Per aquests motius, ambdós grups, que representen 6 dels 13 regidors del consistori, han plantejat aquesta petició formal de rendiment de comptes, demanant que es faci de forma individualitzada per regidories, tant de les tasques executades com de les previstes en cadascuna d’elles. En aquest sentit, l’escrit registrat inclou una vuitantena de preguntes concretes agrupades en 22 àmbits diferents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia