Política

política

Marc Aloy, alcalde de Manresa: “Som un govern ferm i cohesionat”

El batlle fa un balanç positiu del primer any del tripartit format per ERC, PSC i Impulsem Manresa a l’executiu local

L’alcalde de Manresa, el republicà Marc Aloy, ha fet un balanç positiu del primer any de l’executiu tripartit amb el PSC i Impulsem Manresa. “Som un govern teixit des de la confiança, l’esforç i el diàleg. Un govern ferm i cohesionat”, ha assegurat Aloy, en un acte celebrat al Museu del Barroc, inaugurat el passat mes de febrer. El batlle ha destacat la transformació de la ciutat com a principal objectiu. Ha apuntat tres línies: la millora econòmica, social i ambiental. En aquest sentit, ha destacat que la ciutat compta amb el segon pressupost consecutiu més alt de la història –116 milions– per fer-ho possible. Durant l’acte, l’alcalde juntament amb els seus socis de govern Anjo Valentí del PSC i Joan Vila d’Impulsem Manresa han destacat diferents projectes de ciutat com l’inici del polígon del Pont Nou; la Fabrica Nova, on es farà una primera intervenció de 10 milions per convertir-la en un pol de coneixement; la transformació del carrer Guimerà; la creació de zones escolars per lluitar contra la segregació o el nou model de residus. “Està clar que som diferents però hem trobat els punt que tenim en comú”, ha destacat Vila. I en la mateixa línia s’ha expressat l’alcalde, qui ha destacat, segons l’ACN, que el govern “està teixit des de la confiança i el diàleg”.

Per l’alcalde, la convivència és un dels eixos de mandat. “Manresa és una ciutat on convivim persones vingudes de 104 nacions diferents del món, on parlem moltes llengües i on tenim creences diverses. Però una ciutat que hem de ser capaços de construir conjuntament”, ha afirmat. S’ha mostrat crític amb missatges que són “falsedat i mentides”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia