Política

Política

Batlle defensa el dispositiu per a la revetlla de Sant Joan

El tinent d’alcalde de Seguretat veu “lamentable” la reacció de TriasxBCN

El detingut per la mort d’un jove a la Barceloneta té 37 anys

“Absolutament dimensionat”. Així va ser, segons el tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, el dispositiu per a la revetlla de Sant Joan. En declaracions a Catalunya Ràdio, ha apuntat que la mort d’un jove per arma blanca a la Barceloneta és un fet que va més enllà del dimensionament policial i ha considerat “lamentable” la reacció del grup municipal TriasxBcn, que ha demanat la seva dimissió per aquests fets.“Hem de fer política de seguretat però no política amb la seguretat”, ha dit. En aquesta línia, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha traslladat el seu suport a la gestió de Batlle. Està fent una magnífica feina i té el suport de l’alcalde”, ha assegurat.

Batlle ha tornat a lamentar la mort del jove. Segons ha avançat Batlle, el detingut per la presumpta relació amb la mort del jove té 37 anys i tenia taques de sang a la samarreta que ara investiga la policia científica. Ha explicat que la mort va ser immediata i que també ho va ser la detenció del presumpte autor dels fets. Segons l’agència Efe, el jove mort havia intentat evitar que el presumpte autor de l’homicidi robés la seva germana. Els fets es van produir ahir cap a les quatre de la matinada, durant la nit de la revetlla de Sant Joan al passeig de Joan de Borbó, al barri de la Barceloneta, un dels més concorreguts de la ciutat durant aquestes celebracions. El responsable de les polítiques de seguretat ha apuntat que el dispositiu era l’adequat i que es va fer en coordinació amb els mossos. Segons ha explicat en els darrers mesos s’ha notat un descens d’alguns delictes a la ciutat, com la baixada d’un 6,1% dels furts en comparació amb els mateixos mesos de l’any passat o l’increment d’un 8,8% dels detinguts i un 10,2% dels imputats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia