Política

Política

Aliança Catalana fulmina el regidor de Ribera d’Ondara per comentaris homòfobs

La direcció nacional d’Aliança Catalana ha anunciat aquest dimarts l’expulsió com a militant de l’alcalde accidental de Ribera d’Ondara, Albert Puig, per comentaris homòfobs difosos diumenge a la xarxa social X. Puig, que ha eliminat avui les seves paraules i ha demanat públicament perdó, va respondre la campanya del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat amb motiu del dia de l’orgull dient: “El càncer més gran del país”. “A Ribera d’Ondara ben lluny, no sou benvinguts, ni ara ni d’aquí a uns mesos, ja està bé de destrossar la societat”, va continuar. També va avalar una resposta que qualificava el col·lectiu de “lobby pedòfil LGTBI”.

El batlle s’ha emparat en el dret de llibertat d’expressió. “Crec fermament que totes les persones som iguals, indiferentment de la nostra orientació sexual, per això vull demanar disculpes sinceres per les meves paraules, em vaig expressar molt malament”, ha piulat.

Tard. La direcció d’Aliança Catalana, a través del seu compte oficial i a instàncies de la seva líder, Sílvia Orriols, ha anunciat hores després l’acord “per unanimitat de tramitar la baixa disciplinària a Albert Puig pel seu posicionament contrari a l’ideari del partit”.

En declaracions a EFE, Puig ha dit que les seves relacions amb Orriols “ja estan trencades des de fa quatre mesos”, a causa de la línia islamòfoba d’Aliança Catalana davant del conflicte palestí i assegura que conservarà la seva acta municipal encara que el partit l’expulsi.

“Orriols ha fet declaracions públiques molt més greus que les meves sense haver rectificat mai i que podrien constituir delicte”, ha manifestat Puig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia