Política

POLÍTICA

En el primer any de govern de Salt s’ha executat un 28% del Pla d’Acció Municipal

El govern municipal de Salt, format pels grups d’ERC i Junts, fan una bona valoració del primer any de govern, ja que en aquests darrers dotze mesos s’han pogut executar fins a un 28% de les actuacions previstes en el Pla d’Acció Municipal (PAM), que es va presentar fa uns mesos amb més d’un centenar d’actuacions previstes i que és el full de ruta que vol seguir el govern municipal fins al 2027.

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, posa èmfasi “el bon clima de treball de l’equip de govern per avançar plegats cap als objectius marcats i millorar la vida dels saltencs i saltenques”. Viñas afegeix que en l’any de mandat “des del govern municipal hem endegat la majoria de línies mestres marcades en el pacte amb Junts per fer progressar el municipi en les línies que hem acordat per aquest mandat i, per això, també hem comptat amb el suport d’IPS-CUP amb qui vam assolir un pacte d’estabilitat i també s’ha avançat amb els acords que vam assolir amb ells”.

Un suport clau per poder aprovar el pressupost per aquest 2024 i seguir endavant amb els eixos estratègics que contempla el PAM. D’entre els projectes que han anat avançant “posem en relleu els passos fets en el projecte del futur Campus de Salut que hem avançat a nivell urbanístic i això ja permet a la Generalitat avançar en paral·lel per un projecte que ja no pot aturar-se fins que sigui una realitat i que suposarà una nova oportunitat per Salt a nivell econòmic i social”.

Per la seva banda, la primera tinenta d’alcaldia, Fanny Carabellido, també posa en valor que “des del primer dia l’equip de govern s’ha centrat a fer feina i portar a terme aquells projectes coincidents que han de permetre millorar els serveis i la vida als veïns i veïnes de Salt”.

En els àmbits més dirigits a les persones, Carabellido destaca “la feina feta a serveis socials amb els diversos programes amb marxa o com la bona feina ha aturat més de 130 desnonaments en els darrers 11 mesos, així com les millores que hem anat introduint a nivell educatiu, seguint lluitant contra la segregació escolar, i millorant l’atenció a les famílies amb la nova oficina de l’OME”.

En aquest sentit, també se subratlla “les millores en mobilitat que s’han introduït aquest darrer any, la renovació de parc infantils que s’ha efectuat a diversos punts, com a Plaça Catalunya en les darreres setmanes, o la definició de 12 espais del poble perquè funcionin com a refugis climàtics quan arribin les onades de calor”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia