Política

POLÍTICA

Aproven una iniciativa del PSC de suport a la celebració del centenari de S’Agaró

La Comissió de Cultura del Congrés dels Diputats ha aprovat una iniciativa presentada pel PSC que impulsa la celebració del centenari de S’Agaró i promou la col·laboració del Govern de l’Estat amb la resta d’institucions locals i autonòmiques per dotar l’esdeveniment dels mitjans necessaris acord a l’efemèride celebrada.

A més, té com a objectiu promoure el centenari de S’Agaró com un esdeveniment d’especial interès públic per l’exercici de 2024. El primer secretari del PSC de Comarques Gironines i portaveu de Cultura del Grup Parlamentari Socialista, Marc Lamuà, ha assenyalat que “S’Agaró és un espai icònic de la Costa Brava i de Catalunya, el seu camí de ronda un dels més reconeixibles que atreu més de 700.000 visitants a l’any. Cuidar i potenciar aquest espai patrimonial és un deure per tots els representants de comarques gironines a totes les institucions”.

A més, ha explicat que “amb aquesta proposició no de llei promovem poder declarar el centenari de S’Agaró com un acte d’especial interès públic, un fet que ajudaria enormement a culminar aquesta celebració centenària, sent aquesta sens dubte una ajuda que entre tots i totes des d’aquesta comissió podem impulsar pel bé de S’Agaró en un centenari molt significatiu per les Comarques de Girona”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia