Política

judicial

El Suprem rebutja els recursos de Millo contra els indults a Junqueras i Cuixart

El Tribunal Suprem ha dictat dues resolucions on rebutja, per falta de legitimació, els recursos que va presentar l’exdelegat del govern espanyol a Catalunya Enric Millo contra els indults que es van concedir a Oriol Junqueras i a Jordi Cuixart. Es dona el cas que la sala contenciosa administrativa de l’alt tribunal ja va inadmetre el setembre i l’octubre de l’any passat, i pel mateix motiu, els recursos que van presentar en la mateixa línia Vox i exdiputats autonòmics catalans .

Millo va recórrer al·legant que quan van passar els fets pels quals van ser indultats Junqueras i Cuixart, ell exercia el càrrec de delegat del govern espanyol a Catalunya, i per això tenia un interès legítim a recórrer la mesura de gràcia en tant que responsable dels cossos i forces de seguretat, víctimes de la “violència ambiental” del ’procés’, i tant ell com la seva família van ser objecte d’atacs i van patir “violència, intimidació i fustigació generalitzada”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia