Política

política

Jordi Graupera, escollit president d’Alhora

Durant un any, liderarà el partit juntament amb l’escriptora Anna Punsoda i la doctora en literatura catalana Júlia Ojeda

El professor de filosofia i periodista Jordi Graupera ha estat escollit avui president d’Alhora en el congrés fundacional del partit. Graupera liderarà el Consell Nacional de la formació durant un any, amb la periodista i escriptora Anna Punsoda com a número dos i la professora i doctora en literatura catalana Júlia Ojeda com a número tres, ha detallat Alhora en un comunicat recollit per Efe.L’exconsellera Clara Ponsatí, que va impulsar juntament amb Graupera la creació d’Alhora, va anunciar al maig lque abandonava la primera línia política després que la formació obtingués 13.700 vots en les eleccions catalanes, només un 0,4% del total.

La nova direcció del partit, escollida en un procés de primàries en un congrés en el qual hi han participat 350 fundadors, la componen onze membres, dels quals set són dones. Coordinaran l’estratègia d’Alhora fins a la celebració del congrés següent, d’aquí a dotze mesos. En aquesta etapa, la formació ha indicat que “desplegarà” tres documents estratègics que giren entorn del “radicalisme nacional”, el “canvi de model econòmic” i la “aposta per la llengua”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.