Política

Figueres

ERC vol que Junts reconegui les aportacions del govern anterior

El portaveu d’ERC, Xavier Amiel, va afirmar en el ple de Figueres celebrat ahir a la tarda que el seu grup ha trobat a faltar durant la presentació del pla municipal d’acció del govern per part de l’alcalde, Jordi Masquef (Junts), el reconeixement de les aportacions del govern anterior (ERC, PSC, Guanyem i Canviem). “Ens agradaria també conèixer quina és l’empremta del nou govern en relació a l’anterior”, va afirmar Amiel. Masquef va remarcar que hi ha coses del govern anterior que aprecien a les quals han donat continuïtat. “Hi ha, però, temes que potser vostès van explorar i no es van acabar de desenvolupar”, va dir. Quant al segell que li va reclamar el regidor d’ERC, l’alcalde va indicar que tot el pla es fonamenta en els eixos de la seguretat, de la neteja i dels projectes d’envergadura. En aquest sentit, va detallar que ja s’ha produït un canvi en la direcció de la policia local i que aviat trauran a licitació un nou plec de condicions per a la recollida de deixalles, i , entre els grans projectes, va citar el pròxim acord del Casino, la sala Edison i el tercer pavelló. “Aquests són els aspectes que imprimeixen un segell propi”, va sentenciar.

Per altra banda, l’alcalde va negar que estigmatitzés cap col·lectiu en una piulada en relació a les destrosses al barri del Culubret i Sant Joan com a revenja dels assassinats de Font de la Pólvora de Girona, tal com li va retreure el portaveu de la CUP, Xavier Colomer. Jordi Masquef li va recordar que als seus comptes de les xarxes socials s’hi recullen les declaracions que va fer a diferents mitjans que ho corroboren. I va insistir que no n’hi ha prou amb l’actuació policial, sinó que cal un pla d’actuació transversal de barris.

figuera



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia