Política

política

L’alcalde de Mataró es postula per presidir la FCM

L’alcalde de Mataró, David Bote, ha estat proposat pel PSC per ocupar la presidència de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC). En cas d’aprovar-se la proposta que s’ha fet arribar a la resta de formacions que integren l’entitat l’alcalde mataroní substituirà en el càrrec el seu homòleg d’Esparreguera, Eduard Rivas, que ha estat nomenat cap de gabinet del president de la Generalitat Salvador Illa. Rivas, que ocupava el càrrec des de l’octubre de l’any passat, ja ha formalitzat la renúncia. L’assemblea general de l’FMC haurà de triar ara el substitut entre la resta de membres del comitè executiu on el PSC té majoria. Bote és actualment un dels vuit vicepresidents de la FMC, càrrec que ocupa des del 2019.

L’entitat municipalista es va crear fa més de quaranta anys per promoure l’autonomia local. Està formada en l’actualitat per prop de 600 ajuntaments, quatre diputacions i una trentena de consells comarcals. També forma part de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, la FEMP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia