Política

Lara Torres, de Sumem Lloret, demana que es respectin les decisions del partit

La portaveu del grup municipal Sumem per Lloret, Lara Torres, explica la seva decisió d’acceptar el càrrec del Bon Govern i reprèn el to del capdavant de Junts a Lloret, Jordi Martínez, en el comunicat d’ahir. Torres explica a aquest diari que Sumem Lloret és un projecte municipalista que ha encapçalat, però en el que hi ha “moltes més persones darrere”. També afirma que ha acceptat el càrrec com a directora general de Bon Govern, Innovació i Qualitat Democràtica del govern presidit per Salvador Illa perquè creu que és “una oportunitat per fer avançar en transparència i participació en el conjunt del país i als seus municipis, també a Lloret”. A més a més, Torres assenyala que continuarà de regidora a Lloret. Per tot això, no entén per què Martínez vincula la seva acceptació del càrrec amb altres interessos, diu que és “embolicar la gent”. Finalment, reafirma el compromís de Sumem Lloret amb el municipi i expliquen que prendran les decisions pensant “en el futur de Lloret, i res més”. Finalment, Torres ha recriminat el to de les declaracions de Martínez, que creu que no és “el més adequat” i que el que haurien de fer és respectar als votants i les decisions de Sumem Lloret.

Les declaracions de Junts Lloret

Des del grup municipal de Junts consideren que se li ha ofert un “càrrec i un sou públic” al govern socialista de Salvador Illa a Torres per frustrar una moció de censura a Lloret de Mar, on l’alcalde, Adrià Lamelas, i gran part del govern, és socialista. També remarcaven que la decisió de Torres d’acceptar l’oferta era per interessos personals i que havia prioritzat la seva “proposta personalista” al benestar del poble de Lloret de Mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia