Política

AVANTITOL

Visita del conseller de la Presidència Dalmau a Llançà i Portbou

Ha presidit també els actes institucionals en record a Walter Benjamin

Visita aquest matí del conseller de la Presidència, Albert Dalmau a Llançà, on ha mantingut una reunió de treball a l’ajuntament amb l’alcaldessa Núria Escarpanter. El titular de la Presidència ha visitat la biblioteca Pere Calders que a finals de novembre estrenarà les obres d’ampliació. També ha visitat Casa Marly, una antiga casa d’estiueig que durant la guerra civil, expropiada pel Comitè Local de Llançà, va acollir-hi la colònia infantil Ascaso-Durruti. Casa Marly és de titularitat de la Generalitat i s’està treballant en formalitzar la gratuïtat de la concessió per a l’Ajuntament, un compromís que també ajudarà a impulsar els projectes que es vol ubicar en aquest equipament, format per diversos edificis. Dalmau ha conclòs la seva estada a Llançà visitant els terrenys on s’ha projectat la futura comissaria dels Mossos d’Esquadra. El conseller ha expressat la voluntat d’ajudar i acompanyar el consistori en els projectes que té en marxa.

Per altra banda, aPortbou, el conseller de la Presidència ha participat en una visita als diferents emplaçaments del Memorial Walter Benjamin, acompanyat també del director general de Memòria Democràtica de la Generalitat, Xavier Menéndez, que ha finalitzat amb un homenatge institucional i una ofrena floral. El conseller Dalmau ha estat rebut a l’Ajuntament per l’alcalde, Gael Rodríguez, i altres membres de la corporació municipal, amb qui ha fet una visita pels diferents espais i equipaments de la localitat, com ara el mercat municipal, el centre cívic i el parc de bombers. El titular de la Presidència i l’alcalde de Portbou han coincidit en la importància de continuar treballant conjuntament per potenciar la projecció internacional del Memorial Walter Benjamin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia