Política

Montse Canas substituirà José Ignacio Aparicio a l’alcaldia

L’alcalde renuncia al càrrec arran de la seva elecció com a diputat pel PSC al Parlament

Montse Canas ha estat proposada per l’executiva local del PSC com a substituta de José Ignacio Aparicio, que ha expressat la voluntat de deixar l’alcaldia de Cervelló després d’haver estat escollit diputat pel PSC al Parlament. El relleu d’Aparicio, que ha ocupat l’alcaldia els darrers nou anys, es produirà al proper ple municipal. Canas va entrar com a regidora l’any 2011. Amb una llarga experiència en gestió municipal, va ser la número 2 a la candidatura socialista de M’estimo Cervelló i actualment, a més de ser primera tinenta d’alcaldia, s’encarrega de les àrees de Serveis Generals i Bon Govern; Territori, Activitat Econòmica i Sostenibilitat; i Serveis a les Persones. Té 55 anys, és llicenciada en Econòmiques i diplomada en Empresarials per la Universitat de Barcelona. Té un màster en Màrqueting per la Universitat Politècnica deCatalunya i un altre en Comerç Internacional per la UB.

Aparicio ha explicat que vol “dedicar totes les energies i els esforços” a la nova responsabilitat. I augura que Canas “farà una enorme labor al capdavant del consistori. Coneix molt bé l’Ajuntament, així com els reptes i les problemàtiques que té Cervelló”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia