Política

ESTATS UNITS

Harris manté un estret avantatge sobre Trump, en una cursa presidencial molt ajustada

Els darrers sondejos subratllen el frec a frec en els estats clau

Kamala Harris, candidata demòcrata a la Casa Blanca, manté un estret avantatge sobre Donald Trump, en una cursa electoral que continua sent extremadament ajustada, segons indiquen els últims sondejos fets públics aquest diumenge als EUA.

Una enquesta del New York Times aquest matí atorga un 49% d’intenció de vot a Harris i un 47% al seu rival republicà, una distància que s’ha mantingut des de l’agost.

L’actual vicepresidenta també manté petits avantatges en els estats crucials de Pennsilvània, Michigan, Wisconsin i Nevada, tot i que la diferència amb Trump s’ha anat escurçant en tos quatre territoris. Per contra, l’expresident lidera la intenció de vot a Carolina del Nord, Geòrgia i Arizona.

Un segon sondeig, aquest de la CNN, també dona guanyadora Harris per 49% a 47%. L’últim de la CBS News atorga a Harris el 51% i el 48% a Trump a escala nacional, però aquest avantatge es redueix a només un punt en els estats crucials (50%- 49%).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.