Política

estat espanyol

L’empresari Alberto González Amador demana 100.000 euros a Pedro Sánchez per dir-li “delinqüent confés”

Els advocats de la parella d’Isabel Díaz Ayuso amenacen amb una querella per injúries i calúmnies

L’empresari Alberto González Amador, parella d’Isabel Díaz Ayuso, ha presentat aquest dilluns una demanda contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el ministre de Presidència, Félix Bolaños, per referir-se a ell com un “delinqüent confés”.

Segons ha publicat ‘El Mundo’ aquest dilluns, els advocats de González Amador exigeixen 100.000 euros al cap de l’executiu i 50.000 al ministre.

Tanmateix, apunten que les reclamacions suposen el pas previ a la interposició d’una querella per injúries i calúmnies després que Sánchez insinues dijous passat que la mateixa Ayuso s’hauria pogut beneficiar del frau a Hisenda de la seva parella.

Per la seva banda, la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, ha lamentat aquest dilluns que el govern espanyol utilitzi a la seva parella, Alberto González Amador, com un “ostatge polític”. Poc després que s’hagi sabut que l’empresari ha demanat 100.000 euros a Pedro Sánchez en compensació per haver-lo qualificat de “delinqüent confés” en roda de premsa, ha afirmat que no se’l pot comparar amb la parella del líder del PSOE. “El nòvio d’Ayuso no va a la Porta del Sol a fer negocis, cosa que si fa la dona del president, Begoña Gómez, i és pel que és investigada”, ha avisat.

Bolaños insisteix

El ministre de Justícia i de la Presidència, Félix Bolaños, ha insistit aquest dilluns a qualificar Alberto González Amador, parella de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, de “delinqüent confés” tot i la querella que aquest ha interposat contra ell i contra el president espanyol, Pedro Sánchez, per haver-lo titllat d’aquesta manera la setmana passada.

El ministre ha recordat que va ser l’advocat de González Amador “qui va dir literalment” que aquest “ha comès dos delictes contra la hisenda pública”, i per tant “és un delinqüent confés”. “Com vol que l’anomenem, ciutadà exemplar?” ha ironitzat. Segons Bolaños, la querella no és contra ell o contra el president del govern espanyol, sinó “contra la veritat”.

Bolaños ha fet aquestes manifestacions després que González Amador hagi presentat una demanda contra ell i contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per haver-se referit a ell com a “delinqüent confés” la setmana passada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia