Política

El PSC considera que l'alcalde de Vic ha "mogut fitxa", però Vila d'Abadal no es pronuncia

Fonts de CiU del partit asseguren que l'alcalde no portarà a la pràctica la seva intenció de delatar els immigrants sensepapers que s'empadronin a Vic

El PSC considera que l'alcalde de Vic "ha mogut fitxa cap a posicions més raonades pel que fa a les polítiques d’immigració del consistori". La secretària de Polítiques d’Immigració del PSC, Consol Prados, ha dit avui que l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, "ha desestimat la delació d’immigrants il·legals empadronats com a amenaça" i, per això, ha afirmat que "ho celebra".

Prados ha destacat la “bona feina dels regidors socialistes a la capital d’Osona, que han fet que Vila d’Abadal desestimés les seves intencions”. Però el cert és que Vila d'Abadal no s'ha pronunciat al respecte. Amb tot, fonts de CiU del partit asseguren que l'alcalde no portarà a la pràctica la seva intenció de delatar els immigrants sensepapers que s'empadronin a Vic i que només era un 'globus sonda' per veure com reaccionava la societat.

La diputada socialista també ha estat crítica amb “el seguidisme de CiU al PP a Llavaneres" i els ha demanat que "siguin coherents a tot arreu”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.