Política

CiU proposa formalment Mas com a candidat a les eleccions

La formació nacionalista ho haurà de ratificar en el Consell Nacional que tindrà lloc el diumenge dia 17

El Comitè Executiu Nacional de Convergència ha donat aquest matí el tret de sortida a la precampanya electoral proposant Artur Mas com a candidat de Convergència i Unió a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

En la primera reunió que ha tingut la direcció de partit després de les festes de Nadal, l’Executiu, seguint la proposta del president Jordi Pujol, ha decidit presentar la candidatura de l’actual líder de la formació nacionalista en el Consell Nacional que tindrà lloc el diumenge 17 de gener.

Segons, Felip Puig, que ha fet de portaveu del partit en la roda de premsa, “amb Artur Mas, CiU ofereix un projecte de país i un lideratge sòlid que és el que el país necessita. És la represa necessària per superar la crisi econòmica, superar la feblesa catalana davant la política espanyola i la desafecció política”.

Felip Puig ha avisat de “la llarga precampanya” i el cost que pot tenir, però s’ha mostrat optimista ja que a CiU “estem preparats per a recuperar la il·lusió del país”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.