Política

Ensurt al govern espanyol en avariar-se l'avió en què viatjava Zapatero durant l'enlairament

Un altre avió, on viatjaven periodistes i la delegació del president, obligat a tornar a l'aeroport de Togo per un error en l'indicador de l'oli

L'avió oficial de José Luis Rodríguez Zapatero va patir aquest dimarts a la nit dues avaries durant les maniobres d'enlairament de l'aeroport de Togo, on havia finalitzat la seva gira africana.

El primer incident es va produir  poc abans de l'enlairament, quan l'aparell estava agafant velocitat per efectuar la maniobra i un llum que havia d'autoritzar-la no es va encendre. Sembla que un sensor estava ple d'insectes. Poc després, l'aparell va intentar un segon enlairament, però l'operació es va avortar perquè va rebentar una roda.

Però les incidències en la tornada del president espanyol no van acabar aquí. L'avió Hércules en què viatjava el grup de la delegació de Zapatero i els periodistes que l'havien acompanyat va haver de tornar a l'aeroport de Togo al cap de poc temps d'iniciar-se el viatge per un error en l'indicador de l'oli.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.