Política

Rajoy retreu a Zapatero que governi "sense rumb" en qüestions econòmiques

El líder del PP acusa el president espanyol de no tenir clars "criteris com la fiscalitat", cosa que fa augmentar la incertesa i la desconfiança

El líder del PP, Mariano Rajoy, ha retret avui al cap de l'executiu, José Luis Rodríguez Zapatero, que no tingui una política econòmica definida i governi "sense rumb". Segons la intervenció del popular al Congrés, és molt greu que el president "no tingui clars criteris com la fiscalitat" i fa molt mal que "vagi d'un costat a l'altre sense definir la línia política d'actuació" perquè augmentarà la incertesa i la desconfiança. 

Rajoy ha fet referència a l'episodi viscut ahir quan el PSOE va retirar el suport a una iniciativa d'IU-ICV d'apujar els impostos a les rendes més altes per tal d'aconseguir un acostament amb CiU. 

Zapatero, per contra, ha insistit en la sessió de control que la política econòmica i de despesa de l'executiu és "raonable" i persegueix dos objectius: mantenir la inversió productiva i garantir la protecció social. A més, ha assegurat que tornarà a l'objectiu d'estabilitat pressupostària el 2012, com així ho exigeix la Comissió Europea.

Durant la picabaralla pels comptes públics, el president espanyol també ha lamentat que una setmana més Rajoy sigui "especialista a glossar les alternatives econòmiques dels altres" en lloc d'oferir les seves.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.