Política

Figueres, Argentona, Seròs i Sant Pere de Torelló hi donen suport

S’aproven mocions de suport als plens i s’anuncien nous referèndums

Les poblacions de Figueres, Argentona, Seròs i Sant Pere de Torelló han donat suport a la consulta independentista que promou Arenys de Munt per al dia 13. Figueres va aprovar dijous al vespre una moció de suport al referèndum, presentada per ERC, que va rebre el suport d’ERC, CiU i ICV i el vot en contra de PSC i PP. Aquest divendres al vespre, Argentona (Maresme) també va aprovar una moció a favor de la consulta independentista, que en aquest cas va presentar l’Entesa per Argentona i que va tenir el suport d’Esquerra, l’Entesa, CiU i Tots per Argentona i el vot contrari dels representants del PP i Agrupació Argentona.
A la iniciativa d’Arenys de Munt de convocar una consulta popular sobre la independència s’hi sumen, a més de Figueres i Argentona, les localitats de Seròs (Segrià) i de Sant Pere de Torelló (Osona).
El municipi de Seròs també pretén portar a terme una consulta ciutadana sobre la independència de Catalunya, i l’alcalde de Torelló i president de l’Entesa de Progrés Municipal (EPM), que forma coalició amb ICV, Jordi Fàbrega, també va apuntar que volen tirar endavant el referèndum. n


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.