Política

Alarte avala “sense cap dubte” la candidatura de l'alcalde trànsfuga a Benidorm

El líder del PSPV-PSOE diu que informarà favorablement de la proposta de l'agrupació local

El secretari general del PSPV-PSOE, Jorge Alarte, va anunciar ahir que el seu partit informarà favorablement a la direcció federal sobre la proposta de l'agrupació de Benidorm de fer que l'actual alcalde, el trànsfuga Agustín Navarro, encapçale al llista socialista a les eleccions municipals com a independent.

“La comissió executiva nacional i tot el PSPV, sense cap dubte, respectaran la decisió de l'agrupació de Benidorm”, va declarar.

El líder socialista, a més, va assegurar que no té cap inconvenient a fer campanya al costat de Navarro.

Primàries

D'altra banda, Alarte es va mostrar “especialment satisfet” pel resultat de les primàries socialistes celebrades en diversos municipis, entre els qual hi ha el de València i el d'Alacant. El secretari va destacar que té “confiança” en els candidats triats: no debades Elena Martín (Alacant) i Joan Calabuig (València) eren els seus favorits.

Ara, el líder del partit dóna per tancat el “debat intern”. “Només hi ha un temps per a adreçar-nos a la gent, als cinc milions de valencians”, va manifestar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.