Política

Ignacio Ventura no encapçalarà la llista del PP de Silla

L'aspirant, el nom del qual encara no ha transcendit, serà una persona desconeguda

Isidro Prieto té assegurada la seua continuïtat com a diputat

Ignacio Ventura no serà definitivament qui encapçale la llista del PP a les properes eleccions municipals de Silla. Ventura ha assegurat al seu entorn que “no té ganes de ser candidat, perquè està en altres coses”, segons ha pogut saber aquesta publicació.

A hores d'ara s'especula amb què l'actual director general de Pressupostos i Despeses de la Generalitat podria ocupar algun lloc de més responsabilitat a curt termini en l'Administració, en funció dels processos electorals a la vista —autonòmiques de 2011 i generals de 2012—, un futur vinculat al destí del vicepresident econòmic del Consell, Gerardo Camps.

El PP, però, ja té candidat per a les llistes locals, que encara no han fet públic; d'ell se sap que “no té experiència, però té molt bona formació”, segons les fonts consultades.

En qualsevol cas, qui sembla té garantit el seu futur polític és el president local Isidro Prieto, l'aspiració del qual és continuar de diputat provincial: per a això només necessita l'acta de regidor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.