Política

política

L'oposició de Cubelles permet aprovar les inversions del 2010

El govern municipal en minoria del PSC i ERC accedeix a augmentar l'aplicació del romanent de tresoreria fins als 2,1 milions

Reduiran els crèdits

Després de portar al ple fins a tres vegades el finançament de les inversions del 2010, el govern en minoria del PSC i ERC a Cubelles va aconseguir aprovar-lo dilluns amb el suport de l'oposició. Projectes com la construcció d'una pista esportiva a l'institut de secundària Les Vinyes, l'ampliació del cementiri o la redacció del passeig marítim es finançaran, finalment, amb el romanent de tresoreria, tal com demanaven la resta de grups. El govern ha renunciat a qualsevol crèdit, i ha accedit a ampliar la incorporació del romanent fins arribar a 2,1 milions d'euros (al darrer ple, la quantitat que va proposar el govern era uns 1,8 milions). Restant aquests diners, el romanent serà del voltant d'un milió d'euros, una xifra que per al regidor d'Hisenda, Xavier Grau (PSC), està “al límit” de la suma que ha de conservar l'Ajuntament per afrontar despeses.

L'aplicació del romanent per costejar la pista esportiva de l'institut, la retirada de la canonada d'aigües fecals del riu Foix, les inversions a la via pública, senyalitzacions verticals i horitzontals en diversos indrets del municipi i el projecte de millores a les instal·lacions esportives van aprovar-se per unanimitat; altres propostes econòmiques només van tenir un suport parcial. Així, la majoria dels partits van criticar que el govern municipal destini part del romanent a pagar “despesa ordinària” com material d'oficina o el servei de jardineria.

LA XIFRA

300.000
euros és la nova incorporació
del romanent que l'Ajuntament aplicarà per rebre el suport de l'oposició.

LA DATA

15.11.10
ha estat la data d'aprovació
del finançament de les inversions d'enguany, després de tres plens municipals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.