Política

La Junta de Govern de Gandia aprova una moció contra l'autorització de buscar petroli davant de la costa valenciana

S'insta al Consell, a les Corts Valencianes i a la Mancomunitat de Municipis de la Safor a què adopten resolucions per a evitar estos estudis

L'Alcalde de Gandia, José Manuel Orengo, ha afirmat que “per damunt de tot, este alcalde i el govern de la ciutat defensarem els interessos de Gandia, fins i tot de les resolucions del Govern d'Espanya quan no beneficien a la nostra ciutat i al nostre territori”.

La Junta de Govern Local ha aprovat, per unanimitat, una moció en que es manifesta que no es comparteix la decisió del Consell de Ministres d'autoritzar els estudis per a buscar petroli davant de les costes valencianes i li demana al Govern d'Espanya que les paralitze.

A més, la moció insta al Consell de la Generalitat a adoptar les resolucions pertinents per a evitar aquestos estudis, així com a les Corts Valencianes i a la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

La moció aprovada pel govern de Gandia l'acompanya un Manifest perquè li donen suport totes les associacions de Gandia i de la comarca ja que els estudis d'hidrocarburs podrien afectar en un futur a l'economia i, perquè no es comparteix el model de creixement que es bassa en els hidrocarburs en compte de les noves energies renovables.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.