Política

El Bloc torna a remetre carbó a Zapatero i a Camps per oblidar-se del tren Gandia Dénia

Els col·lectius del Bloc Nacionalista Valencià i del Bloc Jove de la Safor-Valldigna, s'han acostat a l'oficina de Correus de Gandia per enviar carbó i un trenet de joguet als presidents del Govern Central i Autonòmic, Zapatero i Camps, respectivament.

D'aquesta original manera, els nacionalistes de la Safor-Valldigna reivindiquen des de fa ja sis anys, l'oblit històric que les dues administracions han fet del tren Gandia-Oliva-Dénia. “Es parla molt de l'AVE, però el que és inconcebible i vergonyós que l'any 2011 els ciutadans i ciutadanes d'Alacant no puguen desplaçar-se encara en tren cap a València”, afigen els militants nacionalistes.

L'acte ha comptat també amb la participació de l'alcalde de Palmera i vicepresident de la Mancomunitat, Àlvar Català, el portaveu del Bloc a Oliva i responsable comarcal d'Organització, David González, els regidors de Gandia, Josep M Moya i Facund Puig, les secretàries local i d'Organització del Bloc de Gandia, Lorena Milvaques i Sandra Cardona, respectivament, així com la secretària local del Bloc Jove, Laura Morant, entre militants de la Safor-Valldigna.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.